4 maj 2012

Proscratinating is fascinating

579337_380052692032839_100000843344004_1106486_1715134593_n_large

Av ingen anledning direkt så var jag inte så effektiv med tyskan idag. Hela eftermiddagen bestod istället av att sitta på vår skuggiga terass och skriva brev till mina brevvänner vars brev legat och väntat på mig lite väl länge. Om ni läser detta så kan jag meddela att väntan snart är över. Köpte så fina brevpapper i Paris som jag invigde. Vilken skillnad det gör att skriva på fint papper och vilken skillnad när man har en mjuk penna.
Jag skjuter gärna upp saker och ting. Inte gärna, men eftersom jag har mitt provmål så tar alla andra beslut jag måste ta alldeles för mycket energi och de skjuts upp ännu mer. Tills vissa redan haft sitt bäst före-datum. Jag tänker ibland att jag ska bli effektivare och bara ägna de där två minutrarna och svara folk sådär direkt men då vet jag att eftersom de är megaeffektiva så får jag ytterliggare ett svar inom kort och då låg det visst på mig igen.

Då vet ni.

Så där ja. Då har jag trollat fram en helg igen. Som vanligt väntas det massa mys och det ska regna men trots det försöker vi hitta på både det ena och det andra. Längtar och uppdaterar som vanligt när jag har tid.



1 kommentar:

  1. sv: Nej, jag befinner mig inte i Texas utan på Östkusten. Bor i Wilmington vilket gör att jag har 30min till Philadelphia 1h till Baltimore 1,5h till Washington DC och 2h till Manhattan NYC. Ganska bra beläget för mig som gillar att flänga runt och se saker :) Jag ska vara här till augusti. Då har jag varit här ett år. Hur länge har du varit i Tysland när du åker hem i juli? :) Vrkligen jättekul att h ahittat din blogg!! /Lilian

    SvaraRadera